Velkommen til GDbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 20. oktober 2018

Vingrom Guttekor feat. Jazzkvarttet + Carol og Thor Kvande

Fly til månen, fly!

Friskt møte mellom Vingrom Kirkes guttekor og erfarne musikere når musikk fra jazzens gullalder presenteres.

Vingrom kirkes guttekor består av 20 gutter fra hele Lillehammer i alderen 7-12 år. Koret har fokus på musikkglede og samhold, noe som også vises i deres opptredener og konserter. Men helt ferske er de altså ikke, for det har blitt laget en dokumentarserie om koret, i tillegg har de spilt i byer de aller fleste musikere bare må drømme om, som Malaga, København og New York.

Under Dølajazz skal koret fremføre ti gode, gamle jazzslagere fra popens spede barndom, eller jazzens gullalder som det også heter. Sanger og komponist Beate Lech har, sammen med tekstforfatter Jørund Fluge Samuelsen, børste støv av perlene og gitt dem nye musikalske arrangementer og norske tekster.

Koret frontes av ekteparet Carol og Thor Kvande, som forøvrig har gitt oss mange gode musikalske opplevelser under DølaJazz, de senere år har de med hell hatt ansvaret for barnekonsertene. Nevnte Carol vil i tillegg synge et knippe standardlåter med bandet, som ekteparet har håndplukket til konserten.

Orkesteret består av Nils Andrea Granseth på trombone, Amund Kleppan på trommer, Ellen Andrea Wang på bass og Thor Kvande på piano. Kvalitet med andre ord. Sammen med de unge sølvstrupene kan dette fort sette den gjengse publikummer i sjakk matt. For musikk handler ikke om alder, men om å formidle glede, følelser og samhold. Dette får du i bøtter og spann fra guttekoret.

Info:

Tid:

20. oktober 2018

Sted:

Kulturhuset Banken, Festsalen

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: