Velkommen til GDbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Lars Winnerbäck og CC Cowboys

Utsettelse!

Med stor sorg og slitne kulturhjerter er vi sammen med artistene kommet frem til at vi dessverre må flytte dato nok en gang.

Dette er leit, men vi finner det klokt. Det er lite klarhet i om det blir mulig å samle så mange mennesker denne sommeren. Vi ønsker heller ikke å være et arrangement som kan bidra til mer spredning midt i en innspurt av vaksineringen i Norge.

Lars Winnerbäcks sommerturné i Skandinavia er ikke gjennomførbar slik situasjonen rundt covid-19 er per i dag, og han og managementet har derfor kommet fram til den tunge beslutning om å utsette turneen til 2022. Dette gir ringvirkninger. Vi vil være med på neste års store fest, og gyver på med godt mot i 2022 sammen med svenskene og CC Cowboys. Et år hvor grenser er åpne, og vi kan være sammen igjen. Sånn på ordentlig. For «LIVE ER BEST LIVE».

Det var nok ingen av oss som hadde trodd, da vi utsatte i fjor, at vi skulle måtte gjøre det samme igjen. Vi har lagt planer for flere scenarier, inndeling i kohorter og massetesting, samt trygg frakt av publikum.

For dere skulle jo komme – sammen med mange andre. Vært med og fylt opp hoteller og restauranter, sunget med og smilt mot Lillehammer-himmelen i strålende sol eller lett duskregn. For det tåler vi på utekonsert.

Dette har vi gledet oss til og vi velger å fortsette å glede oss.

For neste år skal vi gjøre det. Bli med OppiBakken!

Dere som vil ha igjen billettpenger får selvsagt det, minus avgift. Men vi håper så mange som mulig av dere beholder billetten, for den blir selvfølgelig gjeldende neste år. For refusjon av billett ta kontakt med GD-billett på post@gdbillett.no innen 10. august 2021

Andre spørsmål kan sendes til post@frakkefolk.no

Info:

Tid:

20. august 2022

Sted:

Lysgårdsbakken Lillehammer

Forestillinger:

20. august 2022
kl. 17:00

Lars Winnerbäck og CC Cowboys

Sted: Lysgaardsbakken Lillehammer | Kr 690/380,- (inkl.avgift). Aldersgrense 18 år. Ledsager gratis med bevis
Finn billetter >>
Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: