Velkommen til GDbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Lars Winnerbäck og CC Cowboys

OPPIBAKKEN FLYTTES!

Det er med stor sorg vi må gravlegge drømmen om å avvikle konsert i Lysgårdsbakkene. Konsert blir det – men ikke på sletta!

Det har gjennom flere måneder blitt arbeidet med de fysiske og tekniske utfordringene som dette anlegget gir oss. Siden planleggingen av «OppiBakken» startet for over 3 år siden har vi visst at bakkens utforming ville gi oss utfordringer, både med adkomst for alt som trengs av teknisk utstyr og ikke minste scenen. Dette fant vi gode løsninger på og det var bare å glede seg.

Men en lang pandemi og nå en krig i Europa har snudd opp ned på deler av verden. Tilgang på utsyr og personell er drastisk endret i arrangementsbransjen, noe som har gjort at deler av våre planer og bruk av utstyr ikke lenger er gjennomførbare. I tillegg har den lange ventetiden gjort at våre artister har jobbet hardt kreativt. Kreativiteten har ført med seg større krav til scener og utstyrspakker. Men det har også blitt til ny musikk og bedre show!

Vi har vært nødt til å begynne delvis på nytt, og dessverre finner vi det ikke lenger mulig å gjennomføre denne konserten i Lysgårdsbakkene.

Vi skal fortsatt holde oss i de olympiske anleggene. Bare litt lenger nedi bakken. Konserten vil finne sted mellom de to hallene, på det flotte miljøtorget. Med palss til tusener.

Avviklingen blir enklere, adkomst for publikum er bare et pluss og fasilitetene blir bedre. Nå ser vi fremover og gleder oss til å rocke mellom hallene den 20.august. Innholdet er det samme selv om rammen er en annen. Det er jo musikken og livekonserter vi brenner for.

Vi sees ! Detta blir frakt !

PS : Billetter kjøpt er selvsagt gjeldende til denne konserten!

Med beste hilsen
Frakke Folk
Kulturhåndverkere

Info:

Tid:

20. august 2022

Sted:

Mellom Kristins Hall og Håkons Hall

Forestillinger:

20. august 2022
kl. 17:00

Lars Winnerbäck og CC Cowboys

Sted: Mellom Kristins Hall og Håkons Hall | Kr 795/590,- (inkl.avgift). Aldersgrense 18 år. Ledsager gratis med bevis
Finn billetter >>
Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: