Velkommen til GDbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 13. august 2020

Lacuna – «A Blank Space, A Missing Part» – Pop/Poprock-konsert

13. august åpnes dørene til Kulturhuset Banken der det nyoppstartede bandet vil gjøre alt de kan for å lage en magisk kveld med bra musikk.

Det har vært mange avlyste konserter den siste tiden, men nå har du muligheten til å få oppleve en skikkelig live-konsert igjen, så ikke la sjansen gå fra deg!

De lokale musikerne håper de kan bidra med noe positivt i denne litt unormale tiden vi er inne i.

Lacuna er innom flere sjangere, men spiller for det meste moderne pop/poprock. Det blir en miks av gamle klassikere, moderne poppsanger og noe selvlagd.

Noe for de fleste aldersgrupper.

Lacuna håper du har lyst til å bli med på å lage god stemning i festsalen i Kulturhuset Banken! Kom alene, med venner eller familie å bidra med å lage en musikalsk fest! Bandet består av: Jon Ole Bagstad(piano/vokal), Martin Granum(gitar), Jonas Stormoen Roel(Trommer), Martin Koldem(bass) og Per-Øyvind Bøe Olsen(gitar/vokal).

Det blir tatt hensyn til de gjeldende smittevernreglene. Det blir solgt færre billetter enn normalt, slik at det skal være god avstand mellom publikum. Det vil også tilrettelegges for god avstand på tur inn og ut av lokalet, og antibac skal stå tilgjengelig for alle. Takk på forhånd for at du viser hensyn og forståelse for smittevernreglene!

Info:

Tid:

13. august 2020

Sted:

Kulturhuset Banken, Festsalen

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: