Velkommen til GDbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

På sporet av Hekneveven – Lars Mytting

Lars Mytting er tilbake med ny, storslått roman som følger opp Søsterklokkene fra 2018, og torsdag 15. oktober kan du møte ham på Litteraturhus Lillehammer!

Denne gangen er vi kommet til 1903, Norge er på vei inn i en ny tid, og tjueto år har gått siden Astrid Hekne døde i barsel. Utenfor nykirka på Butangen steller fortsatt sogneprest Kai Schweigaard på Astrids grav. Han nages av sitt gamle svik, som både førte til dødsfall og at de to mektige søsterklokkene ble skilt fra hverandre. Kai blir besatt av å finne Hekneveven, en eldgammel billedvev som de to søstrene i Astrids slekt lagde, i håp om at den skal vise hvordan han kan bøte på sine misgjerninger.

Lars Myttings roman Hekneveven slippes 25. september. Vi gleder oss stort til å høre forfatteren i samtale med Olav Brostrup Müller.

Det blir boksalg ved Gravdahl bokhandel og mulighet for å kjøpe signert bok, men vi kommer tilbake med mer info om hvordan dette skal foregå iht. smittevern.

Inngang: 100 kr.
Billetter kjøpes på forhånd via GD Billett, dette gjelder også gratisbilletter.
Studenter og skoleelever, samt frivillige ved Norsk Litteraturfestival 2020 og Litteraturhus Lillehammer kommer gratis inn, men det er begrenset antall gratisbilletter.
Husk gyldig bevis.
Arrangør: Litteraturhus Lillehammer

Info:

Tid:

15. oktober 2020

Sted:

Litteraturhus Lillehammer

Forestillinger:

15. oktober 2020
kl. 18:30

På sporet av Hekneveven – Lars Mytting

Sted: Litteraturhus Lillehammer | Kr 100,- (inkl.avgift).
Finn billetter >>
Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: