Velkommen til GDbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 30. oktober 2020

TRAKTOR: UNURBAN

"Med begrepet UNURBAN ønsker vi å legge til rette for en lytteropplevelse uten normer og regler, slik som i våre følelser knyttet til å leve eller komme fra et sted." - TRAKTOR.

For musikerne er TRAKTOR et sted utenfor den vante boksen. Der kan de utforske og utfordre egne ideer og oppfatninger, leke og tøye grenser som mennesker og musikere. De fokuserer på en publikumsvennlig formidling preget av lekenhet, nærhet og humor. De blander svært gjerne musikalske sjangere, eller putter skamløst en velkjent slager innimellom både stor og smal musikk. Med dette oppsøker de et intimt og uformelt format som gir en inkluderende dialog med publikum. Målet er alltid å åpne ører for noe nytt, både for seg selv og publikum. Noen ganger blir de overrasket, kanskje blir også publikum det?

Tilhørighet til en region, et sted eller et språk definerer ofte vår identitet. Kanskje kan begrepet UNURBAN bryte ned dette definisjons behovet og heller speile noe annet.

TRAKTOR har som målsetting å kunne fremføre ny musikk for publikum i Innlandet med en inkluderende formidling som skaper nysgjerrighet og åpne ører for noe nytt. I dette prosjektet er det invitert 6 komponister til å skrive i samarbeid med nyMusikk Innlandet.

Først ut er komponistene Eyolf Dale, Stine Sørlie og Sven Lyder Kahrs.

Prosjektet støttes av Kulturrådet og Innlandet fylkeskommune.

Info:

Tid:

28., 29. og 30. oktober 2020

Sted:

Hamar Teater, Ingeborg Refling Hagens kulturhus, Tangen og Glasslåven kunstsenter, Gran

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: