Velkommen til GDbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 18. desember 2020

Hyrdenes tilbedelse

I desember har Ad Cantus gleden av å invitere til julekonserten «Hyrdenes tilbedelse» sammen med organisten og komponisten Iver Kleive.

Konserten bygger på Iver Kleives juleplate med samme navn, utgitt i 2004. Platen består i sin helhet av improvisasjoner og meditasjoner over julens melodier, og innspillingen ble til i løpet av to ensomme novembernetter ved flygelet i Kulturkirken Jakob.

Kleive vil dele sine vakre versjoner av de tradisjonelle julesalmene med oss. Ad Cantus vil synge flere av Kleives egne korarrangementer til hans spill, og vil også framføre noe julemusikk a capella. Vi ønsker å ta publikum med inn i et fredfullt musikalsk rom der vi kan finne ro og glede sammen.

Iver Kleive er komponist, dirigent, pianist og organist. Han har komponert og spilt inn musikk i ulike sammenhenger og sammen med mange ulike artister siden tidlig på 1980-tallet. I mer enn 25 år har han også dirigert Oslo Bach-kor, og han har arbeidet som kantor i Den Norske kirke siden midt på 1970-tallet. Kleive har mottatt flere priser for sine komposisjoner og innspillinger, og i 2017 ble han slått til ridder av 1. klasse av St. Olavs orden. Ad Cantus er et regionkor for Gudbrandsdalen. Koret består av vel 20 sangere fra hele regionen. Koret har hatt gleden av å samarbeide med Iver Kleive flere ganger tidligere, og har framført hans «Requiem» ved flere anledninger, første gang i 2012. Ad Cantus’ jubileumsår ble avsluttet med en framføring av dette verket i Lillehammer kirke i november 2018.

Dirigent er Åshild Alette Haugstad.

Info:

Tid:

18. desember 2020

Sted:

Lillehammer kirke

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: