Velkommen til GDbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 27. november 2020

Tett på Janove

TETT PÅ er et konsertkonsept utviklet av FRAKKE FOLK https://frakkefolk.no/ og MENT https://www.ment.no/ med ønske om å skape en estetisk og minneverdig musikkstund.

Et nært møte med en veletablert artist i en ny, unik kulturarena på Fåberg hvor du vil få en opplevelse gjennom å se, lytte og smake. Dette er starten på en serie med konserter som gjentas noen få ganger i året og forhåpentlig vil bli en helt egen tradisjon.

KUN 50 plasser til salgs pr kveld under trygge forhold i disse virustider.

OM JANOVE

Janove startet i 1999 sin profesjonelle artistkarriere som låtskriver, tekstforfatter og frontmann i det som skulle bli Norges største rockeband; Kaizers Orchestra. 15 år, åtte studioalbum og over tusen konserter senere ble bandet lagt på is i september 2013. I årene etter Kaizers har han etablert seg som soloartist både med band, og alene på scenen. I bandversjon leverer han rock med storslåtte produksjoner på både album og konserter, alene er musikken nedstrippet og akustisk. Solo opptrer Janove alene ved pianoet, foran et sittende publikum som i Den Norske Opera hvor Dagsavisen hyllet konserten med terningkast seks.

Janove har alltid komponert "visuell" musikk til fiktive univers som man kan drømme seg bort i, eller til personlig tekster som rører. Han har naturligvis også et spesielt hjerte for de visuelle kunstformene teater, film og musikaler, og listen over produksjoner han har vært involert i begynner å bli lang.

Ellers er Janove en "all-in" type artist som også trives veldig godt produsent. Han har vært medprodusent på alle Kaizerplatene og sine egne soloutgivelser, og hovedprodusent for flere andre artister som f.eks. Skambankt og Britt-Synnøve Johansen.

Pga Covid19 har Janove i 2020 valgt å flytte utgivelsen av det neste albumet med band, «Det Sorte Karneval», til 2021, og har i stedet ferdigstilt oppfølgeren til «Spindelvevriff» i den nyutgitte EP`n «Barrikadeballader». Høsten 2020 gjør han over 30 konserter alene i sitt eget univers på scenen. Han kommer til å fortsette med dette showet også i 2021 frem til Norge åpner opp for større konserter igjen. Høsten 2021 er foreløpig satt av til større konserter med band i anledning «Det Sorte Karneval», med høydepunkt i DNB Arena i Stavanger foran 5500 publikummere lørdag 20.11.21.

Info:

Tid:

27. november 2020

Sted:

MENT, Elvefaret 16, 2635 Fåberg

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: