Velkommen til GDbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Den lange vakta – sykepleiernes maratonår

NB: Arrangementet er flyttet til enda en ny dato - da forfatteren måtte i karantene. Ny dato er onsdag 19. mai. Velkommen!

Sykepleier og forfatter Liv Bjørnhaug Johansen er aktuell med boka Den lange vakta – En historie fra et helsevesen på bristepunktet.

«Jeg elsker sykehusene fordi de kontinuerlig produserer bevis på at mennesker strekker seg langt for å hjelpe hverandre. De jobber og sliter og organiserer og planlegger og forbedrer og investerer og forsker for å kunne gjøre det litt bedre og litt bedre hele tiden. Mennesker vil så gjerne redde hverandre.»

Da koronapandemien rammet, sto sykepleierne i frontlinjen. På sykehus, sykehjem og i hjemme¬tjenesten jobbet de intenst for å redde liv. Men de rekordraske omstillingene skjedde i et helsevesen som allerede er underbemannet og på bristepunktet. Hvordan har dette maratonåret vært for omsorgsarbeiderne? Og hvordan kan vi styrke helsetjenestene våre så vi står bedre rustet ved neste krise?

Møt forfatteren i samtale med Gunnar F. Klinge på Litteraturhus Lillehammer 4. mai kl. 19.00

Liv Bjørnhaug Johansen er sykepleier og temaredaktør i Tidsskriftet Sykepleien. Hun er opprinnelig fra Lillehammer, og nå bosatt i Drammen. Den lange vakta er hennes første bok, og den har allerede fått svært god mottakelse.

Gunnar F. Klinge er forfatter og idéhistoriker, og arbeider som seniorrådgiver ved Høgskolen i Innlandet.

Gratis inngang.
Norli Gravdahl bokhandel vil stå for boksalg, og forfatteren signerer gjerne. Arrangementet er støttet av Gunnar Bjerkes kulturfond.

Velkommen!

Smittevern:
Sitteplasser med god avstand. Begrenset antall plasser.
Navneregistrering er påkrevd av smittevernhensyn. Billetter er – snart – tilgjengelig på GD Billett.

Ved ledige plasser er det mulig å registrere navn/kontaktinfo ved inngang. Med forbehold om endringer på kort varsel.

Foto: Marit Fonn

Info:

Tid:

19. mai 2021

Sted:

Litteraturhus Lillehammer

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: