Velkommen til GDbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 22. oktober 2021

Atomic

Atomic i levende live? Dette er siste sjanse!

Vi avslutter fredagskvelden med en svensk-norsk kvintett, eller «supergruppe» om du vil. Det er rett og slett første og siste gang vi får oppleve Atomic på DølaJazz. De har turnert verden rundt i over 20 år, og er et live-band noen drister seg til å kalle Verdens Beste. Dette blir deres siste konsert, men de lover at det ikke blir et trist farvel, det blir en feiring av fantastiske år og opplevelser.

Atomic har en solid status internasjonalt. Individuelt er de kjent som noen av Europas ypperste jazzutøvere, men bandet overgår selvsagt summen av delene. De startet som et slags opprør mot det de anså som en standardisert, pen og pyntelig skandinavisk stil, og skapte en nesten grenseløs tilnærming til jazz-sjangeren. Her kombineres jazz, improvisasjon og ideer fra klassisk samtidsmusikk med elementer fra rock og blues. Selv beskriver de soundet som «én del akademisk forelesning, og én del fuktig tur ute på byen». Det er røft, og det er sofistikert og finslipt. Det er fritt og åpent, og det er melodisk og strukturert. Et velsmurt og eksplosivt maskineri man ikke bør gå glipp av live.

Its´s now or never.

P.S: Hans Hullbækmo overtok trommekrakken etter Paal-Nilssen Love for noen år tilbake. På deres aller siste turné har de med seg ingen ringere enn Jon Fält.

Fredrik Ljungkvist – treblåsere
Magnus Broo – trompet
Håvard Wiik – piano
Ingebrigt Håker Flaten – bass
Jon Fält – trommer

Info:

Tid:

22. oktober 2021

Sted:

Kulturhuset Banken, Festsalen

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: