Velkommen til GDbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 26. juni 2021

Konsert med Nidarosdomens guttekor

Konsert med Nidarosdomens guttekor

Korets musikalske aktivitet strekker langt: fra gregoriansk koral til poplåter, fra fremføring av folkekjære sanger til store verk for kor, symfoniorkester og solister.

Guttekoret har som mål å skape den beste musikkopplevelsen og å berike kulturlivet i Trøndelag ved å fremføre nettopp den musikken som regionen trenger og som ingen andre kor fremfører.

I løpet av de siste 40 år har Nidarosdomens guttekor fremført minst et stort verk for kor og orkester hver sesong, og dermed økt bredden i Trøndelags kulturtilbud i stor grad.

Guttekorets julekonserter, en tradisjon som går tilbake til 1934, gir julestemning på høyt kunstnerisk nivå til over 12000 trøndere hver eneste førjulstid.

I utlandet er Nidarosdomens Guttekor meget anerkjent på grunn av den spesielle og rene klangen i guttekoret, som omtales som «The Nidaros Sound». Dirigenter av utenlandske kor reiser jevnlig til Trøndelag for å lære av Nidarosdomens Guttekor og Bjørn Moe.

Utenlandske guttekor står i kø for å komme til Trøndelag og Nidarosdomens Guttekor. De har blitt kjent med Guttekoret gjennom dets internasjonale reiser, og bringer sine individuelle kulturuttrykk til regionen i felles guttekor-konsertene i Trøndelag.

Med seg på orgelet har koret domkantor i Nidaros. Magne Harry Draagen

Dørene åpner kl.15.30
Arrangør er Lillehammer menighet

Info:

Tid:

26. juni 2021

Sted:

Lillehammer kirke

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: