Velkommen til GDbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 21. august 2021

"Nedi by´n"

Nedi By'n 2021 før OppiBakken2022! ! La oss møtes til musikk i gatene.

Chris Holsten kommer med band og holder fest mens vi kan danse. Her blir det blåserekke og sjelfyllt sceneshow med rytme og groove så det holder. Mellom Nikkers og Brenneriet lager vi arena og ønsker deg velkommen til en augustkveld av rang. Vi i Frakke Folk ønsker dere velkommen i samarbeid med Fadderuka. Begrenset antall billetter for salg, da vi ennå ikke vet hvordan covid-restriksjoner vil se ut i august. Håper vi sees!

Året 2020 ga mange oppturer for Spellemann-nominerte Chris Holsten fra Lillestrøm. I løpet av året var han med i TV2s suksessprogram «Hver gang vi møtes» hele to sesonger og ga publikum flere sterke musikalske øyeblikk.

Han herjet hitlistene med en rekke utgivelser, ledet an med hitlåten ‘Wish I Never Met You’, EP-debuten ‘Cold Hearts’ . Ikke minst det unike samarbeidet med Frida Ånnevik og den norske tolkningen av «If The World Was Ending» (JP Saxe & Julia Michaels). «Hvis verden» fikk umiddelbart enorm respons fra publikum og har strømmet til dobbel platina og ble «Årets Låt» på Spellemann 2020.

Det er på scenen multitalentet trives aller best og gjennom året har Chris Holsten virkelig fått vist det norske folk hvilken fenomenal liveartist han er. Klubbturnè og en rekke festivaler stod på trappene for artisten da Covid-19 brøt ut og satt en stopper for de fleste kulturarrangementer i Norge. Konsertene som han ikke fikk spilt i 2020 er nå satt opp i 2021 og den spilleglade artisten og hans musikere er klare til å ta scenen og publikum med på festen når dørene til konsertscenene åpnes igjen.

Vi minner om at vi til enhver tid vil følge FHI sine anbefalinger og restriksjoner rundt arrangement. Ber om ditt samarbeid på dette. Følg våre retningslinjer og hold deg hjemme om du skulle føle deg dårlig. Vi sees der ??

Aldersgrense: 18 år

Info:

Tid:

21. august 2021

Sted:

Elvegata, Lillehammer

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: