Velkommen til GDbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 2. november 2021

Solveig Leithaug - "Avstand og nærleik"

"Avstand og nærleik" Konsert-turné 2021

Mange nordmenn synes Solveig Leithaug (54) alltid har vært her. Kanskje fordi hun allerede som 18-åring debuterte med plata Askepott. Flere tiår før jenter med eminent gitarspill og egenkomponerte låter dominerte popverdenen var hun der, artisten fra en av Nordhordlands mest musikalske familier. Siden 1985 har det blitt elleve norske og sju engelske album, og musikalske oppdrag over hele verden i tjue land. De siste tjue årene har Solveig Leithaug vært bosatt i USA. Hun har blitt tatt varmt imot i sitt andre hjemland og har mottatt flere utmerkelser, blant annet den prestisjefylte Dove Awards. Hennes samarbeidet med Gloria og Bill Gaither & Homecoming Friends har bl.a. ført henne til countryens storstue, Grand Ole Opry - en konserthall svært få nordmenn har hatt æren av å opptre i.

Solveig, opprinnelig fra Frekhaug, fortsetter turnee´n “Avstand og nærleik” høsten 2021, og i slutten av oktober og starten av november holder hun konserter i Mjøs.-området. Høsten 2020 besøkte hun tjue norske tettsteder og byer, der en av konsertene ble tatt opp og sendt på NRK Radio P1 til det norske folket i romjula.

Lokale arrangører lover å legge godt til rette for konserter som følger myndighetenes oppdaterte smittevernregler. Publikum vil få oppleve Solveigs sterke melodier og ærlige tekster, som favner bredt og gjenspeiler livet, i tema som kjærlighet, sorg, trøst, tro og håp. Repertoaret spenner fra hennes nyere kritikerroste innspillinger Riverside - Hymns & Spiritual Songs, Time, Finding Home, og helt tilbake til hennes klassikere fra 80-tallet.

Hun kan med rette kalles en sjangeroverskridende artist og hennes tolkninger av tradisjonelle salmer og folketoner blir omtalt som nyskapende. Solveig er en artist som appellerer til flere generasjoner og musikalske sjangere som roots, Americana, pop og vise.

For nærmere informasjon sjekk ut Solveigs hjemmeside; solveigmusic.com

Avstand og nærleik" konserter rundt Mjøsa høsten 2021:
31.oktober Gjøvik Kirke
1.november Veldre Kirke
2.november Nordre Ål Kirke

På konsertene rundt Mjøsa har Solveig med seg Jakob Lund Paulsen på tangenter

Info:

Tid:

31. oktober, 1. og 2. november 2021

Sted:

Gjøvik, Veldre og Nordre Ål Kirke

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: