Velkommen til GDbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Jazzincubator

Jazzincubator fredag

Spillested: Scandic Victoria Hotel

Kl. 20.00 - Mose Trio
Kl. 21.00 - Bento Box
Kl. 22.00 - Gangarstubbgutta

Mose Trio:

Mose trio er en voksende sammensetning av lyd som gror på den nordiske jazzens grunnfjell, med sterke festetråder til Esbjörn Svensson og Espen Berg trio. Musikken er bløt og myk, men skjuler et hardt og bastant underlag, akkurat som mose. Hovedfokuset i trioen er samspill og improvisasjon rundt melodiske komposisjoner. Alle studerer utøvende jazz ved Norges musikkhøgskole og jazzlinja ved NTNU i Trondheim.

Bento Box:

Bentobokser er forseggjorte og fargerike, innholdet et par, tre hakk over den trauste norske matpakka. Samme med trioen Bento Box! Bandet inneholder Benjamín Gísli Einarsson, Tuva Halse og Øyvind Leite som møttes på jazzlinja i Trondheim høsten 2019. En akustisk sound kombinert med utradisjonell instrumentering gir rom for improvisering og ikke minst å grave uutforskede rytmer og melodilinjer, og musikken har hentet impulser fra så vel folkemusikk og klassisk som frijazz. Variert og lekkert.

Gangarstubbgutta:

Folkrockbandet Gangarstubbgutta er et innovativt og friskt pust inn i folkrockverden. I kombinasjon med alt fra Rockabilly til Djentrock blir tradisjonelle slåtter og stev kledd i ny & rocka & drakt, for et ungt og energisk musikkutrykk. Inspirert av band som Hoven Droven og Valkyrien Allstars gjør de den tradisjonelle Norske folkemusikken mer tilgjengelig for et allment publikum, uten å inngå kompromisser ovenfor tradisjonsmusikken.

Jazzincubator lørdag

Kl. 20.00 - Tuvahalseband
Kl. 21.00 - 2BANNOUNCED
Kl. 22.00 - Miriam Kibakaya Concept

Tuvahalseband:

Tuvahalseband er fem musikere med utspring fra Jazzlinja i Trondheim som spiller komposisjonene og tekstene til fiolinist Tuva Halse. Musikken hun har skrevet til prosjektet bærer preg av nordisk jazz, pop og klassisk kunstmusikk, og er inspirert av melodiøse musikere. Ensemblet befinner seg i en lydverden hvor det elektroniske møter det akustiske, og hvor det kalde og introverte møter det ekspressive og energiske. Fra det melankolske til det lekene - fra det melodiske til det åpne.

2BAnnounced:

2BAnnounced er et band som ble startet på jazzlinja på Sund folkehøgskole i fjor. De blander sammen elementer fra jazz, hiphop og R&B, og er inspirert av artister som Erykah Badu, Lianne La Havas og Esperanza Spalding. Låtene består av sukkersøte akkordprogresjoner, fete hiphop-grooves, rå bassfills, og tekster om spøkelser, monstre og fortapelse, som til sammen blir fengende popsanger!

Miriam Kibakaya Concept:

I denne atmosfæren finner vi lyden av den nordiske jazzscenen blandet med fengslende groove. Hjertet av musikken er listig og brakende, men kanskje mest av alt fortellende. Lytteren ønskes velkommen inn i et univers hvor ønsket er å bevege, både kroppen i takt med rytmen og det som rører seg i vårt indre. Bandet møttes på jazzlinja ved NTNU og spiller komposisjoner skrevet av vokalist Miriam Kibakaya. Bandet har spilt på steder som Nordic Showcase og Trondheim Jazzforum og flere steder

Info:

Tid:

22. og 23. oktober 2021

Sted:

Scandic Victoria Hotel

Forestillinger:

22. oktober 2021
kl. 20:00

Jazzincubator fredag

Sted: Scandic Victoria Hotel | Kr 200,- (inkl.avgift). Ledsager gratis med bevis
Finn billetter >>
23. oktober 2021
kl. 20:00

Jazzincubator lørdag

Sted: Scandic Victoria Hotel | Kr 200,- (inkl.avgift). Ledsager gratis med bevis
Finn billetter >>
Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: