Velkommen til GDbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 19. februar 2022

Stian Carstensen

Stian Carstensen er kanskje mest kjent som frontfigur i bandet Farmers Market som bl.a. mottok Spellemannspris i åpen klasse 2009 og 2012, men også fra programmet «Landeplage» sammen med Ravi. Han er multi-instrumentalist og spiller bl.a. trekkspill, gitar, banjo, pedal steel-gitar, bulgarsk fløyte og sekkepipe.

Denne gangen er vi så heldige å ha lokket mannen til fjells for en konsertopplevelse i Sjusjøen Fjellkirke. Et samarbeid med Hai på Graaten og Destinasjon Sjusjøen. Repertoaret strekker seg fra folkemusikk til klassisk og improvisasjonsmusikk i forskjellige former. Han er og se i de fleste musikalske sammenhenger og har samarbeidet med alt og alle innen flere sjangere.Kom på en konsert med denne mannen og du går ut igjen litt rettere i ryggen, med et bredere smil om munnen - ja kanskje som et bedre menneske. Han er hypermusikalsk, særs sjarmerende og tidvis hylende morsom.

Av mer kuriøse faktaopplysninger kan der nevnes at han har vært på hitlistene i Azerbaijan, og har mottatt drapstrusler i brevsform etter å ha skrevet tekst og musikk til ny nasjonalsang for Norge på oppdrag fra NRK.

Som soloartist byr han på et mangfoldig repertoar. Det være seg hillbilly, barokk og sjøllaga humoristiske viser med mer eller mindre bisarre temaer som lungemos og fleinsopp, samt sosialdemokratiske improvisasjoner over forslag fra publikum. Det anbefales et måltid før eller etter konsert hos Hai på Graaten

Sjekk ut deres hjemmesider www.haigraaten.no eller inn på deres facebook-profil Hai på Graaten

Info:

Tid:

19. februar 2022

Sted:

Sjusjøen Fjellkirke

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: