Velkommen til GDbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 27. november 2021

Charity Dance Gala, Love Dance Help

Har dere savnet oss? For vi har savnet dere veldig! Etter nesten 1,5 år pause på grunn av koronaviruspandemien kan vi møtes igjen, danse og ha det gøy sammen! Dermed er det ingenting å vente på, vi inviterer dere allerede den 27. november for fest med Love Dance Help. Som alltid på Felix Konferansesenter ved Aker Brygge i Oslo. Husk å huke av datoen! Billettene skal være tilgjengelige fra onsdag 3. november (OBS! – det er begrenset antall plasser!). Vi tilbyr mange attraksjoner, konkurranser og St. Andreas-spådom . Det blir masse bra dansemusikk og moro ledet av DJ Maciej Gruszczynski og DJ Gresky.

I år blir ballet vårt ekstra spesielt Vi feirer 5-års jubileet av Love Dance Help! Ja kjære dere, det er takket være dere vi bringer hjelp til de som trenger det i Polen. Vi beviser at Polonia kan samarbeide og gjøre vakre ting sammen Særlig derfor er det verdt å komme, slik at vi sammen kan feire vår femte bursdag

På grunn av jubileet vil vi oppgradere vår galla og under arrangementet vil vi dele ut priser i forskjellige kategorier for idrettsutøverne og danserne som har skilt seg ut mest i løpet av de fem årene. Før arrangementet skal vi gjennomføre en folkeavstemning som vil avgjøre vinnerne, flere detaljer om dette skal dere få vite om snart! Stay tuned! Inviter venner, del arrangementet og vi sees på ballet!

Dress code: elegant/kveld

Info:

Tid:

27. november 2021

Sted:

Felix Konferansesenter, Bryggetorget 3, Aker Brygge

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: