Velkommen til GDbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 30. november 2021

Den nye fisken

Velkommen til en samtale rundt en av årets viktigste sakprosautgivelser!

Da vi temmet villaksen og satte den nye fisken ut i naturen, begynte store ting å skje. Steder langs kysten fikk nytt liv, folk fikk arbeid og flere ble milliardærer. Staten så på det som et eventyr, og velsignet fortsettelsen.

Forfatterne Simen Sætre og Kjetil Østli skapte høye bølger med en artikkelserie i Morgenbladet og Harvest.no om laksenæringen. Nå tegner de et større bilde, i en bok som favner hele fortellingen om oppdrettslaksen.

De spør blant annet: Hva skjer hvis man plasserer et nytt dyr i fjorden? Hvordan påvirker det de andre fiskene og artene, fjordene og elvene? Hva skjer med forskerne som roper varsku, med dyrevelferden, føre var-prinsippet og skattepolitikken når myndighetene ønsker vekst?

Forfatterne skriver om de utilsiktede konsekvensene av den fantastiske oppfinnelsen, laksen. De underlige, provoserende, oppsiktsvekkende, mektige og tragiske følgene. Dette er oppdrettslaksens historie. (Kilde: Spartacus forlag)

Tirsdag 30. november kl. 19.00 – på Litteraturhus Lillehammer Boksalg ved Norli Storgata 61 – og signering ved forfatterne etter arrangementet. Gratis inngang. Åpent for alle.

Om du ønsker å reservere sitteplass, kan du gjøre dette via GD Billett, (10 kr/billettavgift). For øvrig er det bare å møte opp i døra uten billett.

Lærere m/skoleklasser kan ta kontakt med: leder@litteraturhuslillehammer.no

Velkommen!

Arrangementet er støttet av NFFO - Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

Info:

Tid:

30. november 2021

Sted:

Litteraturhus Lillehammer

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: