Velkommen til GDbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 30. juli 2022

Trygve Skaug på Sjusjøen

Trygve Skaug er fra granskauen. Og det er han fryktelig stolt av.

Men nå kommer han til fjells sammen med sitt eminente band.

Frakke Folk Kulturproduksjon samarbeider med Vist Sjusjøen og 61 grader Nord Sjusjøen om denne konserten, og inviterer dere herved til konsert på Sjusjølunga 30.juli. Trygve Skaug har tatt mange hjerter gjennom sin evne til å sette ord på livet. Gjennom sine diktbøker og gjennom sin musikk. Både egen musikk og for utallige artistkolleger. Han har nå i 2022 gitt ut enda ei plate – og det til store ovasjoner. Han beskrives som bedre enn noen gang og terningene har rullet med mange prikker på. Allment kjent ble han gjennom det populære programmet Hver Gang Vi Møtes, hvor mange endelig oppdaget mannen bak alle de vakre tekstene vi har hatt rundt oss gjennom flere år.

Trygve Skaug er også kjent fra bandet StMorritz som debuterte på norsk med albumet ”Tusenvis av ting” i 2010. Låten “Prøve meg igjen” ble raskt bandets første radiogjenganger og sangen “Allting blei stilt” ble den meste spilte sangen på NRK P1 i 2010. StMorritz satte også verdensrekord i turnévirksomhet, med 40 konserter på 40 timer sommeren etter. Det kritikerroste album nummer to, med radiofavorittene «Like små» og «Herfra ser jeg stjerner» gav bandet en enda større følgerskare.

En konsert med Trygve Skaug kan beskrives som en blanding av gode tekster, høy musikalsk kvalitet, lun poesi og finurlige betraktninger om livet slik det er og hvordan vi drømmer om at det skal være. I tillegg til eget materiale, vil vi nok også få høre noen av hans fabelaktige oversettelser av materialet til storheter som f.eks Bob Dylan og Johnny Cash.

Innslipp for publikum fra kl 18

Konsertstart kl 19

I og med utekonsert, ber vi deg kle deg etter forholdene. Ta gjerne med egen stol om du vil sitte. Det blir salg av enkel mat og drikke på stedet

Stedet er Sjusjølunga, ved Sjusjøvannet. Adressen er Alm Sætergutu 29, 2612 Ringsaker

Info:

Tid:

30. juli 2022

Sted:

Sjusjølunga, ved Sjusjøvannet

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: