Velkommen til GDbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Merk!

Billettsalget til dette arrangementet sluttet: 29. juni 2022

The Maggini Quartet

The Maggini Quartet er tilbake i Lillehammer kirke for 19. gang, med to konserter. Den første konsert har kvartetter av Mozart, Ireland og Mendelssohn.

The Maggini Quartet ble stiftet i 1988 og består nå av Julian Leaper, 1. fiolin; Ciaran Mc Cabe, 2. fiolin; Martin Outram, bratsj; og Michal Kaznowski, cello. Kvartetten er etablert som en av de fineste engelske internasjonale stryke-kvartetter på grunn av sine konserter og sine mange prisbelønte plateinnspillinger. Kvartetten har også gjestet Festspillene i Bergen, Olavsfestdagene i Trondheim og Oslo Kammermusikkfestival med stor suksess. Kvartetten er spesielt kjent som forkjemper for det britiske kammermusikkrepertoaret. Dens totale salg av plater for Naxos’ prisvinnende serie med britisk kammermusikk utgjør mer enn 100 000 CD-er. Maggini vant «Gramophone Chamber Music Award of the Year 2001» for sin CD med Vaughan Williams’ kammermusikk.

Innspillingene av Walton, Britten, Moeran og Arnold Bax har alle vært «Editor’s Choice» i The Gramophone, mens innspillingen av Elgars kammermusikk med pianisten Peter Donohoe vant en «Diapason d’Or of the Year» i Frankrike. Kvartettens innspillinger har også fått strålende omtale i NRK P2s plateprogram, «På sporet».

Program:
Mozart - Kvartett K465 i C-dur
Ireland - Kvartett nr 1 i d-moll
Mendelssohn - Kvartett Op 80 i f-moll

Info:

Tid:

27. og 29. juni 2022

Sted:

Lillhammer Kirke

Forestillinger:

Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: