Velkommen til GDbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Talentpriskonsert Torbjørn K. Eriksen

Fjorårets talentprisvinner var rundt 12 år da han oppdaget trommene. Den musikalske karrieren begynte som elev ved kulturskolen i Lillehammer, og siden gikk turen til Gjøvik og musikklinja på videregående. Her etablerte han bandet Bakka Street-Boyz med en gjeng medelever, og de ble raskt lagt merke til i musikkmiljøet rundt Mjøsa. Syvmannsbandet utpekte seg med et moderne og lekent image, og før gjengen var ferdig på videregående hadde de allerede spilt inn og gitt ut debutalbumet, Svømmer i skyer. Året etter ble det jazzlinja på Sund Folkehøgskole, og nå tar talentet en bachelor i utøvende rytmisk musikk ved Universitetet i Agder.

Når Torbjørn Eriksen nå kommer tilbake for å levere årets talentpriskonsert er det med et egenkomponert verk i bagasjen. Verket har fått tittelen «Equilibrium», og består av tre deler. Med seg på scenen får han en rekke andre musikalske talenter.

– Equilibrium betyr balanse som følge av to motstridene krefter, og dette konseptet har vært en av inspirasjonskildene til konserten. Sondre Ferstad, Shai Maestro og Immanuel Wilkins har også vært store kilder til inspirasjon under prosessen av å lage denne konserten, forklarer Torbjørn.

Harsha Jerome – Tangenter
Simon Furnes – Gitar
Vetle Skåli – Gitar
Mikkel Bordal – Bass
Henrik Bakka – Bass
Torbjørn Eriksen- Trommer

Info:

Tid:

22. oktober 2022

Sted:

Café Banken

Forestillinger:

22. oktober 2022
kl. 18:00

Talentpriskonsert Torbjørn K. Eriksen

Sted: Cafe Banken | Kr 240,- (inkl.avgift). Ledsager gratis med bevis
Finn billetter >>
Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: