Velkommen til GDbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Familekonsert Tone Hulbækmo

Eg kan!

Opplev Tone Hulbækmo & Eventyrorkestret. En unik konsert for hele familien med musikk fra deres nye Spellemannprisnominert album.

Tone Hulbækmo liker å krysse musikalske grenser. Vær forberedt på inspirasjon fra både folkemusikk, verdensmusikk og blues. Ord står også sentralt. I sitt siste prosjekt har hun nå satt musikk til morsomme og fine dikt for barn av flere kjente norske forfattere som Alf Prøysen, Inger Hagerup, André Bjerke, Jan Magnus Bruheim m fl. Det blir tekster med både humor, fantasi, underfundighet og litt alvor, til fengende melodier og groove. Her får vi høre om Kjerringa fra Toten, om hva som er gjemt i huset bortenfor huset, om Farao som er på ferie og om hesten og musa som er bestevenner. Mest av alt liker Tone å skape stemning og god kontakt med publikum!

Tone Hulbækmo både synger, spiller harpe, lyre og trøorgel. Med seg i Eventyrorkestret har hun Hans Fredrik Jacobsen på fløyter, torader, oud og gitar og Alf Hulbækmo på keyboard og munnspill. Mange spennende instrumenter å både høre – og se, for liten og for stor!

Tone Hulbækmo, sang, harpe, lyre og trøorgel
Hans Fredrik Jacobsen, fløyter, torader, gitar, oud
Alf Hulbækmo, keyboard og munnspill

Info:

Tid:

22. oktober 2022

Sted:

Festivalteltet Sigrid Undset Plass

Forestillinger:

22. oktober 2022
kl. 14:00

Familekonsert Tone Hulbækmo

Sted: «Festivaltelteltet» Sigrid Undset Plass | Kr 200/100,- (inkl.avgift). Ledsager gratis med bevis
Finn billetter >>
Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: