Velkommen til GDbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Fantefølgjet m/venner

Fantefølgjet er en kvintett av improviserende musikere som har slått rot i Lillehammer og omegn. De spiller en blanding av egne komposisjoner, jazzlåter, folketoner og tema fra viser og poplåter. Konsertene bærer preg av store variasjoner i repertoaret og alle medlemmene får prøvd seg både som solister - og på komp.

Til Dølajazz har Fantefølgjet invitert med seg fiolinist Hans Kjorstad og organist Gunnar Melbø. Med disse to på laget vil konserten i Lillehammer kirke by på stor variasjon både når det gjelder innhold og lydbilde. Jan Andresens komposisjoner og arrangementer vil være utgangspunktet og fungere som et springbrett for toner fra både fele og orgel, godt akkompagnert av de andre medlemmene i gruppa. Det ligger med andre ord an til et særdeles interessant musikalsk møte når gjestene skal slå følge med Fantefølgjet!

Gjestene har også lokal tilknytning; Hans Kjorstad er fra Sør-Fron og har sin bakgrunn fra folkemusikken. Via studier og musikalske møter med andre artister har han både spilt og komponert musikk med stor variasjon både når det gjelder stilart og uttrykk. Gunnar Melbø er kantor i Nordre Ål kirke. Han har utdanning fra Musikkonservatoriet i Trondheim, og er også utdannet musikkpedagog fra Grieg-akademiet ved Universitetet i Bergen. Gunnar vokste opp i Vingrom og er nå tilbake i hjemkommunen etter mange år som lærer ved Kongshaug musikkgymnas.

Fantefølgjet
Vegard Eggen, slagverk
Herman Schultz, bass
Vegard Karlsen, gitar
Dag Leonardsen, trombone/flugabone
Jan Andresen, saxer/bassklarinett

Gjester
Hans Kjorstad, fele
Gunnar Melbø, orgel

Info:

Tid:

22. oktober 2022

Sted:

Lillehammer Kirke

Forestillinger:

22. oktober 2022
kl. 16:00

Fantefølgjet m/venner

Sted: Lillehammer Kirke | Kr 375,- (inkl.avgift). Ledsager gratis med bevis
Finn billetter >>
Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: