Velkommen til GDbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×
Forsiden

Maja Lunde – Drømmen om et tre

Med Drømmen om et tre avslutter Maja Lunde «Klimakvartetten», det store romanverket som startet med Bienes historie og fortsatte i Blå og Przewalskis hest. I sin nye roman skriver hun om foreldre og barn, om bånd mellom mennesker og ikke minst kjærligheten vi har til naturen. Fortid, nåtid og fremtid veves sammen, og fortellingene stiller spørsmål som vår samtid strever med å besvare: Hvordan ble mennesket den arten som endret alt? Fortjener vi å være herre over naturen? Og er vi selv en truet art?

Møt Maja Lunde i samtale med Marit Borkenhagen.

Maja Lunde er en av Norges største internasjonale forfattere, med bøker både for voksne og barn. Bøkene hennes er oversatt til 40 språk og har solgt mer enn 4 millioner eksemplarer. «Bienes historie» fra 2015 har vunnet flere priser, deriblant Bokhandlerprisen. Den var den mest solgte boka i Tyskland uansett sjanger i 2017. Barneboken «Snøsøsteren» (2018) er en av de største salgssuksessene i norsk bokhandel på mange tiår. I 2020 ble Maja Lunde tildelt både Bjørnsonprisen og Peer Gynt-prisen.

Gratis for: ungdom, studenter og frivillige for Norsk litteraturfestival og Lillehammer bibliotek og litteraturhus Gratisbilletter (+ bill.avg.) hentes ut i forkant for å være sikret plass, eller møt opp i døra.

Arrangør: Lillehammer bibliotek og litteraturhus og Norsk litteraturfestival

Info:

Tid:

18. oktober 2022

Sted:

Lillehammer bibliotek og litteraturhus

Forestillinger:

18. oktober 2022
kl. 19:00

Maja Lunde – Drømmen om et tre

Sted: Litteraturhus Lillehammer | Kr 120,- (inkl.avgift)
Finn billetter >>
Annonser:

Kart:

Tilbakemeldinger: