Lillehammer Byfest

Arrangør: Lillehammer Byfest

Tid: 14., 15. og 16. juni 2018

Etter fjorårets suksess videreføres Lillehammer Byfest til 2018. Tre dager med liveshow fra noen av landets beste artister står for tur.

Torsdag 14.juni og Fredag 15.juni:

Sommerslagere:

Har i en årrekke underholdt langs Mjøsas bredder med fullsatte show. I år kommer Trond Nagell-Dahl og Leif Anders Wentzel med resten av bandet på en eksklusiv to dagers tur til Stortorget på Lillehammer.

Forvent deg en helaften med noen av landets beste musikere og vokalister. Her blir det store og små slagere på løpende bånd, humor, vitser og allsang utover sommerkvelden.

Unummererte sitteplasser.
Dørene åpner: 18.00
Showstart: 20.00
Barservering
18 år ID

 

Lørdag 16.juni:

Trang Fødsel:

Hele Norges Trang Fødsel er første band ut denne kvelden. Bandet ble etablert i 1992 og har siden den gang herjet på norske hitlister helt fram til nyere tid. Vokalist Hans Petter Aaserud har også i vinter vært å se på TV2s Hver gang vi møtes.

Gled deg til en konsert spekket av låter som Kursiv, Fredag, Hippie, Drømmedame, Manisk og mange flere.

DeLillos

Et av Norges viktigste rockeband deLillos kommer til Lillehammer. Oslo-bandet deLillos startet opp allerede i 1984 frontet av Lars-Lillo Stenberg. Med en enorm mengde allsangvennlige hits i kofferten har virkelig deLillos bevist seg å være et av de fremste innenfor norsk rock. Med et lett naivt tekstunivers med livlige gitarer og Lars-Lillos’ velkjente og særegne vokal, er alt de har gjort nærmest som kulturskatter å regne. Og folkefavorittene «Smak av honning», «Neste sommer», «Flink», «Kokken Tor» og «Tøff i pysjamas» vil for alltid stå fjellstøtt både live og i det gode gamle albumformatet.

deLillos har vunnet hele tre Spellemannspriser i sin karriere og gav i 2014 ut det kritikerroste albumet «Rett og slett livet» som havnet på 1.plass på både iTunes og VG i tiden etter. I 2015 feiret bandet 30 år som band og spilte alle sine 15 album live på 10 dager på Popsenteret til stor suksess. I tillegg gav de ut 4 samlealbum og boken «Glemte minner- historien om 230 deLillos-sanger». Et band som fortsatt holder koken med andre ord. Vi gleder oss!

Unumererte ståplasser.
Dørene åpner: 17.00
Konsertstart: 19.00
Barservering
18 år ID

 


14

JUN
14

Stortorget, Lillehammer

Lillehammer Byfest Sommerslagere Torsdag


Kr 445,- (inkl.avgift)

Finn billetter >>

15

JUN
15

Stortorget, Lillehammer

Lillehammer Byfest Sommerslagere Fredag


Kr 445,- (inkl.avgift)

Finn billetter >>

16

JUN
16

Stortorget, Lillehammer

Lillehammer Byfest Trang Fødsel/DeLillos


Kr 495,- (inkl.avgift)

Finn billetter >>