En stjerne klar

Arrangør: Operagården Sæther

Tid: 15. desember 2018

En stjerne klar - julekonsert med skinnende perler fra det musiske skattkammer, hentet fra barokken og norsk tradisjon, flettet sammen med legender og fortellinger. Lise for sjelen i en travel forjulstid. Nyt tonenes rene skjønnhet og vinens edle dråper. Synk sammen i fjøset.

Sigyn Fossnes, Fiolin
Gjertrud Elisabath Strømme, Sopran
Lene Rosåsen Glamsland, Flygel
Kristin Søhoel, Forteller

Sigyn Fossnes har studert i Tromsø, Oslo og London. Etter studier var hun ansatt i Stavanger symfoniorkester, men hun er nå bosatt i Oslo hvor hun underviser på Barratt Due og spiller med bl. a. Ensemble Ernst. Hun har spilt inn en solo-CD med stykker skrevet for henne, i tillegg til CDer med kvartett og pianist og ensembler. Hun er ofte invitert til å gi mesterklasser i en rekke land; i Norden, England, Wales, Vietnam og Brasil.

Lene Rosåsen Glamsland har siden 2012 bodd og arbeidet i Paris og ble i 2014 tatt tatt opp som elev på solistutdannelsen ved Schola Cantorum hvor hun studerte hos pianisten Tamas Vesmas. Hun tok i 2011 sin avsluttende eksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med høyeste karakter, og har tidligere studert tre år i Tromsø hos professor Tori Stødle. Hun har spilt en rekke konserter i Norge, Danmark, Frankrike og Italia.

Gjertrud E Strømme har studert i Tromsø, Kristiansand og Oslo. Hun er kulturskolerektor og sangpedagog i Gausdal. I tillegg er hun freelance sopran, eier og driver av Operagården Sæther.

Operagården Sæther, Holteveien 225, 2372 Brøttum (Følg riksvei 213 fra Lillehammer / Moelv, ta av mot Holteveien, følg skilting til Operagården

 


15

DES
15

Operagården Sæther, Holteveien 225, Brøttum

En stjerne klar


Kr 220,- (inkl.avgift)

Finn billetter >>