Våryrfestivalen // No.4

Arrangør: Våryrfestivalen

Tid: 4. april 2019

Torsdag 4. april kommer No.4 til Våryrfestivalen i Lillehammer!

Spellemann-nominasjoner, prøysenpris, nytt album og stadig større show: 2017 har vært en triumfferd for den oslobaserte trioen No. 4. Med deres andre album, “Hva nå” sementerte de sin plass som en av landets fremste formidlere av popmusikk på Norsk og ble hyllet av fans og anmeldere. Aftenposten kalte det “visepop av ypperste merke” og trillet terningkast fem, mens Dagsavisen skriver at “det vanskelige andre albumet høres lekende lett ut for denne gruppa”.

Med ærlighet, snert og en unik evne til å formidle det store i de små tingene har Ingeborg, Emilie og Julia skapt et unikt musikalsk og tekstlig univers, og over deres snart ti år som band har de tatt reisen fra husband på venners venner-fest til utsolgte hus i hele landet.

Våryrfestivalen er fra 3.-6 april 2019 i Lillehammer. I år inviteres du som festivaldeltaker til konserter og andre kulturarrangementer på vår egen kulturarena i Bruparken, som er midt i sentrum! Her har vi satt opp en stor lavvo; hvor vi garanterer god temperatur, stemning og vakre opplevelser.

Alt av Våryrfestivalens dagsprogram er gratis (fri alder), mens det på kveldstid kreves billett (aldersgrense 18 år). Vi selger kun enkeltbilletter til våre konserter.

No. 4 er:
Emilie Christensen
Ingeborg Marie Mohn
Julia Witek

 


4

APR
4

Lavvo i Bruparken

Våryrfestivalen // No.4


Kr 240,- (inkl.avgift)

Finn billetter >>