Våryrfestivalen // Johan Berggren

Arrangør: Våryrfestivalen

Tid: 4. april 2019

Torsdag 4. april kommer Lillehammer-sønn Johan Berggren til Våryrfestivalen og Toppen Bar!

“Johan Berggren debuterer med For Now I’m Good Right Here, og du store americanagud for en plate det har blitt! Dette er en av de mest imponerende debuter jeg har fått servert på det jeg kan huske” låter det av musikkbloggen Dust Of Daylights anmeldelse av Berggrens debutalbum.

Etter å ha tilbragt et halvår i Nashville for inspirasjon er den nå Oslo-baserte artisten klar for å vise fram innsatsen han har lagt ned. Med et knippe låter dro han opp i Brygga Studio for å spille inn plata med Alexander Pettersen (Ida Jenshus, The South m. fl) som produsent. Allerede bare noen dager etter konserten på Våryrfestivalen drar han atter en gang over dammen for et lengre opphold, så kanskje vi allerede til høsten kan vente oss en oppfølger.

Våryrfestivalen er fra 3.-6 april 2019 i Lillehammer. I år inviteres du som festivaldeltaker til konserter og andre kulturarrangementer rundt om på ulike scener i Lillehammer og i den sammenheng er vi stolte av å presentere Lillehammers store sønn, nemlig Johan Berggren. Han er plukket fra øverste hylle - og hva passer vel bedre enn å plassere han øverst i Lillehammer sentrum; nemlig på Toppen Bar?

Velkommen til en intim, akustisk konsert torsdag 4. april (NB: kun 70 billetter tilgjengelig!). Alt av Våryrfestivalens dagsprogram er gratis (fri alder), mens det på kveldstid kreves billett (aldersgrense 18 år). Vi selger kun enkeltbilletter til våre konserter.

 


4

APR
4

Toppen Bar

Våryrfestivalen // Johan Berggren


Kr 85,- (inkl.avgift)

Finn billetter >>