Våryrfestivalen // Kjartan Lauritzen + Myra

Arrangør: Våryrfestivalen

Tid: 6. april 2019

Lørdag 6. april kommer Kjartan Lauritzen til Lillehammer og Myra er support!

Kjartan Lauritzen:

Akrobaten, fenomenet og showpluggen Kjartan Lauritzen er tilbake i klubben! Med ny musikk i bagasjen og en tettpakket festivalsommer bak seg, kommer Kjartan og gjengen til Våryrfestivalen for å stimulere endorfinproduksjonen i din og dine venners hjerner. Kjøp billett tidlig og gjør deg klar for en varm og intens opplevelse. Velkommen til vinterens villeste fest! Kjartan Lauritzen har på rekordtid gått fra å være en nesten normal gutt fra Balestrand i Sogn & Fjordane, til å bli hele Norges nye rap-superhelt. Med sitt breie sognemål tok han først Bergen med storm, før resten av landet åpnet øyner og ører for bygdegutten. En gledesspredende karakter og et sjeldent godt rapteknisk talent, la grunnlaget for reisen som til nå har gjort han til en av norges mest populære artister uten noe majorlabel i ryggen. I september i fjor slapp han sin selvproduserte EP «Fenomenet» som fikk terningkast 6 av musikkredaksjonen i P3.

Han vokste raskt ut av små konsertscener, og erobret festivalscener bare et år etter han startet som artist. Nå headliner han noen av norges største festivaler, og det er ikke uten grunn. Showet han leverer er annerledes. Han byr på seg selv, og skaper en unik kontakt med publikum samtidig som fremførelsen av musikken er på lik linje som de aller største rap-artistene i Norge. Nå er han klar for å erobre Våryrfestivalen og du er velkommen!

Myra:

Med sin hviskende, uanstrengte rapping og lekende lyriske stil har Myra etablert seg som et sterkt navn i den norske rap-floraen. Det hele startet da hun ville legge ut sin første låt «Hold An» på SoundCloud, og Leo Ajkics erklæring på sosiale medier om at «Bransjen sover, men våkner snart». Dette førte bl.a. til at Dagbladet og Bergens Tidende skrev dyptgående artikler om henne, og by:Larm øyeblikkelig sikret seg henne til programmet sitt.

Myras stil er sensuell, nær og deilig melodisk, med herlig glimt i øyet. Stemmen hennes har en iboende kulhet som veksler mellom å sjarmere og sette deg på plass. At hun fikk i oppdrag å synge Bergens nasjonalsang «Nystemten» før Cecilia Brækhus gikk inn i ringen på Koengen i Bergen forteller litt om hvor fort folk har fått øynene opp for Myra. Foruten å gjeste NRK P3 sin slippfest for hiphop-dokumentaren «Takin Ova» med andre etablerte, urbane festivaler som Bergenfest, Mablis og Slottsfjell, har hun også delt scene med Lars Vaular da han avsluttet Øyafestivalen 2017. 2018 var et fullspekket år for Myra. Hun har bl.a. sluppet den fengende singelen «Føler Meg Selv», som ble belønnet som Ukens låt på NRK P3, og den tredje singelen til å bli listet på radio. Låtene kan hevdes å ligge skjæringspunktet mellom urban, hip-hop og pop, og viser en ny, spennende side av Myra, som for øyeblikket jobber med sin neste EP. I forbindelse med singlene har Myra vært på Norgesturné og besøkt byer som Oslo, Bergen, Volda, Bodø, Kongsberg, Kristiansand, Stavanger, Trondheim og Tromsø. Myras sommerlåt «Lovey Dovey» ft. Snow Boyz ble fort listet på P3 og spådd til å bli en av årets store sommer-hiter av Bergens Tidende. Hun har allerede imponert på en rekke festivaler, bl.a. Bergenfest, Kadetten, Vinjerock, Skral, Utkant, Heim og Øyafestivalen!

- Dørene åpner: 20:30
- Konsertstart 21:30

 


6

APR
6

Lavvo i Bruparken

Våryrfestivalen // Kjartan Lauritzen + Myra


Kr 300,- (inkl.avgift). Aldersgrense 18 år

Finn billetter >>