D.D.E

Arrangør: Høgskolen i Innlandet

Tid: 17. august 2019

2019, det første året i fortsettelsen av DDE. Frode Viken gikk bort i 2018, det er nå verden for alvor går videre. I mer enn en mannsalder har deres tilstedeværelse og nærmest fandenivoldske trangt til å engasjere og underholde brakt dem til små og store steder i hver krik og krok av landet.

De fleste har et forhold til sangene “Det umulige e mulig”, “Vinsjan på kaia”, “Det går likar no”, “E6”, “Det fine vi hadd sammen”, “Rompa mi” eller “Ka e det du vil”. Allemannseie, og det er bare de aller mest kjente av dem! Bandets velfylte låtkatalog er signert Frode Viken, og den har akkompagnert flere generasjoners oppvekst og liv. Glade eller alvorlige stunder, dette er sanger de fleste kan kjenne seg igjen i. Til og med tvileren synger med når anledningen er rett, og allsangen runger fra første til siste tone. Og få norske band har greid å legge nye ord til det norske språket. Roper man et formanende «her bli det liv» ut i en hvilken som helst forsamling, vil som oftest et umiddelbart og rungende «RAI RAI» komme i retur. RAI RAI har blitt en måleenhet på trivsel og glede.

DDE har lange tradisjoner på Rockefeller i Oslo, helt siden de på 90-tallet spilte her første gang. Bandet har hatt noen av de tetteste og mest svette opplevelsene nettopp her, og tror Rockefeller blir en fin ramme når turnéen i 2019 avsluttes lørdag 21. september.

 


17

AUG
17

Stortorget, Lillehammer

D.D.E


Kr 399,- (inkl.avgift). Aldersgrense 18 år

Finn billetter >>