Grainne Duffy

Arrangør: LaagenDelta Bluesklubb

Tid: 28. september 2019

LaagenDelta Bluesklubb er stolte av å kunne annonsere at vi har klart å få Grainne Duffy (IRL) tilbake til Lillehammer dette året også. Sett av datoen. Gjør deg klar for en fantastisk musikalsk opplevelse!

Grainne Duffy ble født i Co. Monaghan i Irland. Vokste opp i en familie på sju. Sang tidlig i det lokale koret og i et familieband med sine søstre. Hun har siden debutalbumet Out Of The Dark, i 2007, opparbeidet seg en meget betydelig posisjon i bluesverdenen. Kjent både som gitarist, låtskriver og for sin eksepsjonelle stemme. Grainne har røttene godt planta i Blues samtidig som vi aner hennes keltiske bakgrunn. Det kritikerroste debutalbumet ga henne spilling på Glastonbury Festivalen allerede i 2008. Siden har hun spilt på en rekke store festivaler verden over. Norge var faktisk det første landet utenfor UK som anerkjente hennes unike talent. Grainne har gitt ut tre album, samt ei live-plate. Den siste kom i 2017 og heter Where I Belong.

Sjøl om Grainne Duffy har oppnådd stor suksess har hun aldri slutta å ta jobber på små klubber. Dette er vi i LaagenDelta Bluesklubb meget glad for og vi gleder oss stort til å få henne og bandet hennes tilbake på scena vår. Konserten er et samarbeide med Østkanten Bluesklubb i Oslo.

Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å oppleve en stor artist med beina godt planta på bakken.

 


28

SEP
28

Café Stift

Grainne Duffy


Kr 270,- (inkl.avgift)

Finn billetter >>