Jimmy Cornett & Deadmen

Arrangør: Lillehammer Blues Event & Cafe Stift

Tid: 23. november 2019

Jimmy Cornett & The Deadmen kom sammen i Hamburg i 1980 . Den Nord Tyske Jimmy hadde siden barnsbein digget Amerikansk Blues og Rock og var aldri i tvil hva slags musikk han selv skulle spille da han skulle starte band . Det ble noen band før det tilslutt ble Deadmen .

Med Hamburg som base har bandet turnert over hele verden og blant annet spilt legendariske Viper room i LA og festivaler b annet i Uruguay . Jimmy og bandet har også turnert som oppvarmere for ZZ-Top i Tyskland og Frankrike . På hjemmebane har Jimmy og bandet fått et stort publikum.

De fikk i 2018 Den tyske Blues award for beste band og beste album . Motorsykkel folket har også knyttet bandet til seg . Dette har igjen ført tillat Harley Davidsen har inngått et samarbeids med bandet . Norden har så langt vært et uprøvd marked for bandet men gjennom Høylytt skal bandet nå gjøre seg mer tilgjengelige for det Skandinaviske markedet .

Jimmy Cornett & Deadmen kommer på sitt første besøk i November da nærmest rett fra en Usa Turne . Bandet er på plass fra 14-24 November og begynner sin turne så langt Nord Øst som vi kommer i Norge da bandet besøker Øst Finnmark og Blues i Vintermørke i Vardø

Ta dere tid til og sjekke ut linkene under og bli kjent med en fantastisk sanger og låtskriver i grenselandet mellom Blues, Americana og Southern

https://youtu.be/TkTR0tm3vuo

https://youtu.be/xXsXuCh1yPo

https://youtu.be/aHSLJn4oQj0

https://youtu.be/EwT-OdMQDZY

 


23

NOV
23

Café Stift

Jimmy Cornett & Deadmen


Kr 220,- (inkl.avgift)

Finn billetter >>