Jazzincubator Fredag

Arrangør: Dølajazz

Tid: 18. oktober 2019

KOKONG

Fremføring: Fredag 18/10
Scenetid: 20.00-20.45
Antall medlemmer: 5

KOKONG er et band fra jazzmiljøet i Trondheim. Uttrykket varierer mellom å være energisk og groovebasert, til å være nært og melankolsk når egenskrevne tekster blir forent med det harmoniske og klanglige samspillet instrumentene imellom. Medlemmene i bandet utforsker nye roller i det de beveger seg gjennom et lydlandskap bestående av både fengende riff, lyriske melodier og improvisasjon.

Jakob Leirvik – vokal (Trondheim, 1.klasse jazzlinja)
Oscar Andreas Haug – Trompet (Arendal/Oslo, 1.klasse jazzlinja)
Mona Krogstad – saxofon (Trondheim, 2.klasse jazzlinja)
Andreas Svabø – Kontrabass (Bergen, 2.klasse jazzlinja)
Rino Sivathas – Trommer (Molde, 2.klasse jazzlinja)

Chrononaut

Fremføring: Fredag 18/10
Scenetid: 21.00-21.45
Antall medlemmer: 4

Med utspring fra musikkonservatoriet i Tromsø, har den nylig etablerte kvartetten “Chrononaut” ladet kanonene, og er nå klar for å bane seg opp og frem med kuler og krutt! Ved å kle jazzens improvisasjon i hard-rockens eksplosive antrekk utforsker bandet musikkens ytterpunkter, hvor lytteren blir dratt med på en sonisk reise fra iørefallende atmosfæriske sletter til intense og hardtslående grooves.

Ruben Bratli – saxofon
Henrik Skog – gitar
Joakim Kristiansen – bass
Bjørn André Syverinsen – trommer

Fjellfrost

Fremføring: Fredag 18/10
Scenetid: 22.00-22.45
Antall medlemmer: 4

Fjellfrost er et band fra Tromsø, der samtlige medlemmer er studenter ved musikkonservatoriet. Fjellfrost spiller det de selv kaller moderne, poppa og hip jazz/fusion. De gav nylig ut sine første låter i form av Fjellfrost EP, som de gav ut selv. I forbindelse med slippet av EP-en spilte de konserter i Tromsø, Bodø og på Samfundet i Trondheim.

Videre har bandet lyst til å fortsette med å spille inn og utgi musikk regelmessig, og fortsette med aktiv konsertvirksomhet parallelt. Bandet har blant annet planer om å spille inn sin neste utgivelse i løpet av vinteren/våren 2019/2020. Dølajazz 2019 representerer en unik mulighet for Fjellfrost til å nå ut til et større publikum!

Emil Fjeldavli – trommer
Erlend Bjørnå – bass
Johanna Solheim-Nilsen – saxofon
August Veseth – piano og synth

 


18

OKT
18

«Festivaltelteltet» Sigrid Undset Plass

Jazzincubator Fredag


Kr 60,- (inkl.avgift). Ledsager gratis med bevis

Finn billetter >>