Lars Winnerbäck og CC Cowboys

Arrangør: Frakke Folk AS

Tid: 22. august 2020

Ventetiden er over, endelig blir OL-bakken fra ´94 konsertarena. Det er ikke hvilke som helst artister vi har fått til å ta nedslag i bakken i august 2020!

Lars Winnerbäck - en av Sveriges aller største og mest populære artister - kommer med stort band. Lars har akkurat sluppet sitt 12. album til strålende kritikker. Han legger ut på en stor skandinaviaturné sommeren 2020, og Lillehammer blir ett av hans få stopp i Norge denne sommeren.

Med seg i bakken får Lars et av Norges kanskje beste og mest hardtarbeidende liveband; nemlig CC Cowboys. De trenger neppe nærmere presentasjon. Gutta har levert hits på hits til det norske folk i 30 år. Og det er akkurat det de feirer i 2020: 30-års jubileum som band med en stor jubileumsturné. De lover gamle slagere og nyere låter, framført med større trøkk enn noen gang.

«Opp i Bakken 2020» blir en god gammeldags dobbeltkonsert med to av Skandinavias største artister. Dette blir også den eneste muligheten for å opplevde disse to artistene på samme scene neste sommer!

Velkommen! Ledsager gratis med bevis.
18 års aldersgrense. Leg plikt
Kjøpte billetter refunderes ikke

Portene åpner kl. 17.00

Arrangør: Frakke Folk AS i samarbeid med United Stage Norge AS og «Fadderuka 2020»

 


22

AUG
22

Lysgaardsbakken Lillehammer

Lars Winnerbäck og CC Cowboys


Kr 690/380,- (inkl.avgift). Aldersgrense 18 år. Ledsager gratis med bevis

Finn billetter >>