Våryrfestivalen

Arrangør: Våryrfestivalen

Tid: 21. mars 2020

Sterke kontraster har alltid vært en viktig del av Bendiks univers. Det er en jente med en gutts navn. Det er såre tekster i mektig innpakning. Musikken drives av få musikere, men låter som et orkester.

Siden Bendik, eller Silje Halstensen som hun egentlig heter, for alvor begynte å markere seg i 2012 har hun utgitt flere kritikerroste album og spilt hundrevis av konserter. Den hyppige turnévirksomheten kombinert med Siljes formidlingsevne har bidratt til å gjøre Bendik-konsertene til noe helt eget. Publikum og presse har latt seg rive med av henne og bandet, og hele to ganger har Bendik blitt nominert til årets liveartist under P3 Gull.

I fjor slapp hun Det går bra. - Det første av to minialbum som utgis med et halvt års mellomrom. Med albumet ble hun A-listet på NRK P3 med singelen “Bror” samtidig som hun var A-listet på NRK P1 med “Din hånd”. Året før slapp hun singelen “Perfekt”, som nå har streamet til platina.

Neste album slippes i mars. Bendik skulle kun gjøre én konsert, på Rockefeller i Oslo, før hun endelig skal ut på festivalturné igjen til sommeren, men gjorde et unntak for Våryrfestivalen.

www.bendikofficial.com www.instagram.com/bendikofficial www.facebook.com/bendikofficial

 


21

MAR
21

Felix Pub & Scene

Bendik // Våryrfestivalen 2020


Kr 220,- (inkl.avgift). Aldersgrense 20 år

Finn billetter >>