Velkommen til GDbillett, din lokale billettportal!

Forsiden Arrangementer Min side Handlekurv Login Bli medlem Gavekort Kontakt oss ×

Om GDbillett

GDbillett har som som målsetting å være en portal for små og store arrangementer innenfor vårt distrikt og være et naturlig utgangspunkt for å få informasjon om hva som skjer. Ved hjelp av internetteknologi skal du raskt og enkelt kjøpe og betale for billetter til de arrangementene du ønsker å delta på. GDbillett.no skal tilby informasjon om arrangementer til besøkende på portalen og tilby billetter til konkurransedyktige priser.

Portalen/Handelssystemet:

Portalen er kjernen i GDbillett sin informasjonskanal og handelssystem. Ved hjelp av moderne internetteknologi presenteres informasjon til medlemmer og muligjør online bestilling og betaling av billetter til arrangementene. Ved hjelp av administrasjonssider kan arrangørene ha løpende oversikt over hvor mange billetter som er solgt til hvert arrangement.

Medlemmene:

Det er gratis for alle som ønsker å bli medlem av GDbillett. Som medlem vil du motta løpende informasjon om hva som foregår i distriktet. På en enkel måte kan du så kjøpe billetter til de arrangementene du ønsker å delta på. Som medlem vil du ha tilgang til de beste billettene!

Arrangørene:

GDbillett tilbyr et utvalg tjenester til de som står bak arrangementene. Ved bruk av GDbillett forenkler man rutiner som salg av billetter, betaling og trykk av billetter. Arrangørene får også tilgang til å bruke GDbillett.no som informasjonkanal og å bruke portalen for markedsføring. I stedet for å bruke mye tid og ressurser på disse oppgavene kan innsatsen brukes på å lage gode arrangementer. Oversikten over arrangører som bruker GDbillett.no finner du på denne siden. Ønsker du tilgang til våre tjenester til ditt arrangement? Ta kontakt med oss for informasjon.

Mer info:

For mer informasjon om GDbillett eller våre tjenester ta gjerne kontakt med oss.